Vánoce 2012 na portálu Firmy G6

Tak už jsou tady! První dědomrazí či santaklauzí figurky nabídl jen o pár hodin dříve řetězec Lidl než Tesco, i když jen o chvíli později, než Penny, Kaufland a… Ne, tak rychle jsme pro Vás nabídku pro návštěvníky a inzerenty portálu Firmy G6 nestihli připravit, ale na homepage portálu jste už určitě zahlédli ikonku dárku s odkazem na kampaň Vánoce 2012, která je zde spuštěna.

Vyberte z Vašich produktů jakýkoli vhodný nabízený výrobek, či dárkový poukaz na službu, zážitek apod. a zařaďte jej do akce Vánoce 2012. Vaše inzerce tak bude nepřehlédnutelně na očích návštěvníků portálu a kampaň může být příjemným zafoukáním do Vaši podnikatelské plavby posledního letošního kvartálu. Jak na to? Po přihlášení (či Vaší první registraci na portálu a přihlášení) zvolte ve Vašem profilu záložku Produktové karty (hned vedle Základních údajů a Popisu a produktů), tlačítko Vytvořit novou produktovou kartu a vyplňte příslušná pole: název, popis, orientační cenu a foto a zaškrtněte štítek Vánoce. Váš nabízený produkt či služba se tak zobrazí na hlavní stránce v akci Vánoce 2012.

A nezapomeňte nejen nabídnout své výrobky, ale také se poohlédnout, jestli zde není v nabídce právě takový, kterým můžete potěšit své blízké. Víte kolik legrace můžete zažít už mrazivou cestou na půlnoční o Štědrém večeru, když darujete např. opravdové chůdy?

Pavla Habrdová – před více než 11 roky

zpět do seznamu článků