Co takhle vyměnit podzimní depresi za Večerní psychotéku?

O mnoha nabízených službách či výrobcích se říká okřídlené „důvěřuj, ale prověřuj“. Nebylo to tentokrát mým prvotním důvodem, ale navštívila jsem několik tzv. Večerních psychoték, na jejichž nabídku jsem na portálu Firmy g6 narazila.

Tipnete si podle jakého slova je odvozeno slovo psychotéka? Googlila jsem, než jsem zjistila, že to není nově klasifikovaná diagnóza - logika věci totiž pěkně čistá: od slova vinotéka. Psychotéku si můžete zpříjemnit skleničkou dobrého vína.

Tématická setkání, která jsou určena široké veřejnosti, nabízejí neobyčejnou paletu témat a setkání s mimořádnými osobnostmi. Nenechte se odradit slovy jako osobní rozvoj, růst, hledání, experimentování a přemýšlení – nejedná se o žádné nekalé praktiky ani laciné pohrávání si s dušičkou.

Už po několikáté docházím na své cestě životem k novému nadechnutí, které dostávám díky zážitku. Takovým jsou pro mě aktuálně Večerní psychotéky. Najděte si tam taky tu pro Vás: http://www.firmyg6.cz/iva-pondelikova A jestli nejste tak úplně na zážitky, nebojte se, nahozených témat k dlouhému přemýšlení a studiu dostanete také dost.

Pavla Habrdová – před více než 10 roky

zpět do seznamu článků