Letní recept: solit solí.

Ať už letos vyrážíte v letních měsících k moři, nebo zústáváte v Čechách, nenechte si ujít možnost prosolit Vaše letní nákupy bez toho, aniž by vám to někdo „osolil“.

Každého nakupujícího zajímá samozřejmě cena poptávaného zboží a služeb, ale mezi přemýšlivými není tím jediným, co o nákupu rozhoduje. Nechte se inspirovat nabídkou Firmy G6 k nákupům, které míří dál. Svým nákupem podpoříte práci křesťanů a podpoříte tak ty, na kterých Vám záleží.

Odkaz G6 v názvu tohoto portálu není náhodný :-), hlásí se k poselství dopisu Galatským v 6. kapitole, který vyzývá ke konání dobra všem, zvláště těm z rodiny víry, dokud k tomu máme čas. Letní dovolená je v určitém slova smyslu zastavením času, uprostřed pracovního kolotoče. Využijte i tento čas a sůl nad zlato objevujte i svými nákupy tam, kde podnikatelé solí opravdovou solí. Být solí není pro křesťany dobrovolný zájmový kroužek, ale poslání, které zde máme. Nezáleží na tom, zda jsme právě součástí Mrtvého moře, či malé slánky, ale na tom, zda jsme pro své okolí tím, co nám bylo svěřeno. Pak nemusíme trpět pocitem nemastnosti a neslanosti a vyhledávat přeslazené cukrovinky či exotické koření.

Tak jako sůl v jídle hraje nezastupitelnou roli, ačkoliv ji většinou ani nevidíme, i svými drobnými i většími nákupy můžeme připravovat výbornou hostinu. Tak dobrou chuť!

Pavla Habrdová – před téměř 10 roky

zpět do seznamu článků